Recycled Paper
people-g02ba10570_1920.jpg

Ökad rörlighet i överkroppen!

Vilka är dina smärtpunkter?

Har du spänningar i nacke och axlar, känner dig stel i ryggen eller vill bibehålla din smidighet så är den här kursen för dig!

Kursen innehåller tre videos (á ca 30 minuter) som du har tillgång till i två månader.

 • Förbättra din andning med Method Putkisto

 • Strecha bort spänningar i överkroppen

 • Öka rörligheten i ryggen​

PRIS: 495 kronor

Jag kände mig omhändertagen och lugn efter kurstillfällen. Speciellt effektivt kände jag Method Putkisto-strechingen kring axlarna och nacken. Överkroppen kändes varm och avkopplad efteråt.

 - sagt av en tidigare deltagare

kisspng-quotation-marks-in-english-punctuation-quotes-5ac1f9c31c0756.687622711522661827114

Kom  och  må  bra  med  oss!

Quietude Health...

ÄR ETT FÖRETAG SOM ARBETAR FÖR HOLISTISKT VÄLBEFINNANDE. VI TROR ATT GENOM MEDVETEN OCH RIKTAD TRÄNING KAN DU MÅ BÄTTRE BÅDE FYSISKT OCH MENTALT.

Vi är först i Sverige att erbjuda det internationellt hyllade träningskonceptet Method Putkisto för återhämtning och djupstreching. Vill du känna dig hemma i din kropp och hitta rörelsefriheten? Kom och må bättre med Method Putkisto med oss!

Vi erbjuder träning som fokuserar på återhämtning genom lätta, utvalda rörelser som sätter igång kroppens återhämtningssystem samt övningar som ökar din smidighet och styrka.

I samarbete med Movere coaching har vi skapat ett Wellnesskoncept som vi kallar för LifeFlow. Våra gemensamma kurser fokuserar på holistiskt hälsa med övningar både för fysiskt och mentalt välbefinnande. Vi erbjuder kurser online som du kan göra i din egen takt eller gruppkurser som börjar med jämna mellanrum. Vi håller även kortare kurser på plats i vackra omgivningar i Stockholms området.

Vad är Method Putkisto?

Method Putkisto baseras på tanken om fördjupad kännedom om din egen kropp. Djupstreching handlar om att lägga fullt fokus på den övningen du gör samt att ge musklerna tid att nå sin nya längd. När du kombinerar övningen med riktad andning kan du fördjupa strechen, lindra eventuell obehag och uppnå bättre resultat.

Method Putkisto utvecklades av Marja Putkisto och har sin början på 1980-talet. Metoden har genom åren blivit en älskad klassiker i Finland. Vi är först i Sverige att erbjuda det internationellt hyllade träningskonceptet Method Putkisto för återhämtning och djupstreching. Vill du känna dig hemma och hitta rörelsefriheten?

Method Putkisto Light Programme lägger fokus på lätta pumpande rörelsen och andningstekniker som hjälper till att få igång kroppens lymfcirkulation och stödja återhämtningen.

Method Putkisto Original baseras på djupstreching med hjälp av andningsövningar i syfte att uppnå rörelsefrihet och en fördjupad förståelse för din egen kropp.

Kom att må bättre med oss och Method Putkisto!

Med Method Putkisto kan du...

Yoga Studio_edited_edited.jpg
 • Få en mer tonad kropp och stabilisera coreområdet

 • Öka din smidighet genom regelbunden träning

 • Få igång lymfcirkulationen och boosta ämnesomsättningen

 • Lindra spänningar i ex. axlar och nacke

 • Lära dig att lyssna till din kropp och utföra övningarna utifrån ditt mående / dina förutsättningar

 • Få en fördjupad förståelse för andningens roll i välbefinnande och återhämtning

 • Lära dig flera andningstekniker

 • Lära dig att kombinera streching med riktade andningsövningar för djupare effekt

Yoga at Home

Prenumerera!

Prenumerera till vårt nyhetsbrev och få våra inspirerande videos till ditt mail!

 • Kom ner i varv med Method Putkisto Light Programme

 • Etablera en närmare kontakt med ditt inre

Tack  för  att   du  vill  följa  oss!

PASSAR METHOD PUTKISTO MIG?

Hela metoden går ut på att lyssna till din egen kropp och anpassa rörelserna till vad som känns bra för dig själv. Vid varje lektion utgår du helt och hållet från ditt mående och energinivå den dagen. Vi hjälper dig att anpassa rörelserna beroende på eventuella skador eller rörelsebegränsningar.